vrijdag 19 november 2021

Joan Baez, Tom Waits, Patti Smith, Bono, Bob Dylan en… ik


Ge moogt zeggen wat ge wilt, maar voor een schrijver als ik is het digitale tijdperk een zegen. Voor iemand die er schijt aan heeft↗︎ om ‘m van jetje te geven↗︎ in het lezingencircuit (ook omdat hij niet aan de boekenmarkt deelneemt en ’t dus niet van doen heeft om zijn boel te verkopen) biedt ’t internet ongeziene mogelijkheden. Mis ik dan geen kansen om met anderen samen te werken, wat toch wel verrijkend kan zijn? Eigenlijk niet, neen. Hieronder plaats ik een top-5 van mezelf met de allergrootsten: ondergetekende met Joan Baez, Tom Waits, Bono, Patti Smith en Bob Dylan. Meer moet dat niet zijn. (Flor Vandekerckhove)

(5=159) (4=210) (3=213) (2=222) (1=267)

Klik op de artiest naar keuze:
5. Samen met Joan Baez↗︎
4. Samen met Tom Waits↗︎
3. Samen met Patti Smith↗︎
2. Samen met Bono↗︎
1. Samen met Bob Dylan↗︎ 





















In 2022 publiceert uitgeverij De Lachende Visch een nieuw e-boek van Flor Vandekerckhove. Honderd titelloze eenparagraafverhalen wordt ingeleid door Flors oud-leraar Nederlands Alfons Vandenbussche.

De e-boeken van Flor Vandekerckhove zijn gratis voor wie erom vraagt. Vooraf bestellen kan. Het boek wordt u dan per e-mail toegestuurd zodra het in het rek van De Weggeefwinkel komt te liggen. Vraag erom via liefkemores@telenet.be↗︎

Geen opmerkingen: