maandag 29 november 2021

Mijn allereerste dateert van 2012

Moe maar tevreden plaatste ik het nieuwe verhaal op YouTube, waarna de slaap mij overmande en ik in een surrealistische droom terechtkwam.


Nog een geluk dat het u geenszins interesseert, anders had u me al lang verweten dat er geen lijn in mijn verhalen te trekken valt. Soms lijkt ’t erop dat er een realist aan ’t werk is, dan weer een surrealist. Zelf vind ik ook wel dat het mijn oeuvre op pingpong↗︎ lijkt en om er iets aan te doen heb ik een eigen genre bedacht: surrealisme light↗︎. Gisteren deed ik nog meer: ik ging in dat almaar uitdijende oeuvre op zoek naar mijn allereerste surrealisme light verhaal en kwam uit bij Hoe de nar aan zijn einde kwam↗︎ uit 2012. Om dat te vieren maakte ik er nog diezelfde nacht een surrealistisch filmpje van.
 
Flor Vandekerckhove↗︎                                                                                                          [109]


Hoe de nar op youTube 

aan zijn einde kwam

www.youtube.com/watch?v=a85Srhce4Sw

















Op 1 januari 2022 publiceert uitgeverij De Lachende Visch een nieuw e-boek van Flor Vandekerckhove. Honderd titelloze eenparagraafverhalen wordt ingeleid door Flors oud-leraar Nederlands Alfons Vandenbussche.



De e-boeken van Flor Vandekerckhove zijn gratis voor wie erom vraagt. Vooraf bestellen kan. Het boek wordt u dan per e-mail toegestuurd zodra het in het rek van De Weggeefwinkel komt te liggen. Vraag erom via liefkemores@telenet.be↗︎