maandag 4 juni 2018

Femme fatale in zeven dagen ®

— Nellie, de zakenpartner van de
presentator van dit cursuspakket. —
Geacht publiek, dames en heren, 
ik verwelkom vooral de talrijke Jonge Juffrouwen die hier aanwezig zijn op de voorstelling van ons unieke cursuspakket Femme Fatale In Zeven Dagen ®. 
Hoe weet u dat Femme Fatale In Zeven Dagen ® iets voor u is? Laat me antwoorden door aan de hier aanwezige Jonge Juffrouwen een wedervraag te stellen.
Jonge Juffrouwen! Als u de eerstvolgende jaren toch de sterren van het firmament zult neuken, is het dan niet logisch dat u voorafgaand weet wat u daarmee wil bereiken? Ik verklaar mij nader: als u de minnaar voor het kiezen heeft, en die keuze gaat tussen de sjofele facteur en een aimabele ambassadeur, tussen de stomme melkboer en een invloedrijke man aan ’t roer… Dan wéét u het toch wel, zeker?!  Wel, dan is onze opleiding Femme Fatale In Zeven Dagen ® iets voor u.
Dank zij onze opleiding Femme Fatale In Zeven Dagen ® zult u evengoed zo'n ambassadeur tot u kunnen nemen. Zou die ambassadeur u niet beter liggen dan zo’n lang uitgevallen jongen uit uw straat; een jongen die het hoogstens tot uitkeringsgerechtigde werkloze zal schoppen? En die u vervolgens de rest van uw leven aan uw been hebt hangen?
Femme Fatale In Zeven Dagen ® biedt u, Jonge Juffrouwen, de keuze tussen een gepland leven met wisselende, rendabele contacten langs de ene kant, en een leven als aardappelzak aan de andere. Want — al gelooft u dat nu niet, Jonge Juffrouwen — zo zult u er in dat tweede gaval over enkele jaren uitzien: als een aardappelzak!
(Geroezemoes in de zaal.)
Enter: ons cursuspakket Femme Fatale In Zeven Dagen ®.
Jonge Juffrouwen, mag ik u Nellie, mijn businesspartner, voorstellen? Ja, een applausje graag. U herkent in haar wellicht meteen een femme fatale van hoge kwaliteit. Ja, Nellie, laat u maar eens goed langs alle kanten bekijken door deze Jonge Juffrouwen.
Wel, Jonge Juffrouwen, denk maar niet dat Nellie het van huis uit meegekregen heeft, want ze heeft haar jeugd in een woonwagen doorgebracht. En kijk nu eens, kijk haar eens aan.
(Er volgt een aarzelend applaus.)
Gaat u nu maar weer zitten, Nellie.
Nellie heeft de sociale ladder op eigen kracht beklommen, en ze klom zo hoog dat Jaguars en Bentleys haar aan die woonwagen kwamen afhalen. Ja Jonge Juffrouwen, in plaats van melkboeren waren het ministers en zakenlui die haar in hun nakie achterna zaten. 
Jonge Juffrouwen! Als er dan toch dag & nacht aan u gefriemeld wordt, laat dat dan doen door personaliteiten, door mannen met knaken, door chic volk en diplomaten. Op die manier wordt neuken haast een vorm van poëzie. 
Rest me alleen nog u te wijzen, Jonge Juffrouwen, op de lange historische traditie waarin u zich, dank zij Femme Fatale In Zeven Dagen ®, zult plaatsen. U zult er trots op zijn dat u de volgende schakel bent in een historische ketting die aanvangt bij Eva, en via Delilah naar Mata Hari loopt en verder tot bij Monica Lewinski; een keten die een voorlopig hoogtepunt kent in de persoon van first lady Melania, de echtgenote van den Donald.
Jonge Juffrouwen, laat ons nu samen kijken naar de powerpointpresentatie van Femme Fatale In Zeven Dagen ®. Nellie ga uw gang.

Flor Vandekerckhove

Geen opmerkingen: