maandag 4 juni 2018

Femme fatale in zeven dagen®

— Loch Ness (Schotland), het water waar Nessie grootgebracht werd. —


Jonge Juffrouwen, mag ik u Nessie voorstellen? Een applausje graag. Ja, Nessie, laat u maar eens goed bekijken door deze Jonge Juffrouwen. En, Jonge Juffrouwen, denk maar niet dat Nessie het van huis meegekregen heeft, neen, ze heeft haar jeugd in Loch Ness doorgebracht. (Volgt een aarzelend applaus.) Nessie heeft de ladder op eigen kracht omhoog gezwommen, ze zwom zo hoog dat men haar aan dat water vanuit Jaguars en Bentleys kwam bekijken. Jonge Juffrouwen! Als er dan toch naar u geloenst wordt, laat dat dan doen door personaliteiten, chic volk en diplomaten. Op die manier wordt voyeurisme haast poëzie. En dank zij Femme Fatale In Zeven Dagen® plaatst u zich in een traditie. U bent de volgende schakel in een historische ketting die bij Eva aanvangt en via Delilah naar Mata Hari loopt en van Monica Lewinski tot Melania, echtgenote van de Donald. Laat ons nu kijken naar de powerpointpresentatie van Femme Fatale In Zeven Dagen®. Nessie, ga uw gang.
Flor Vandekerckhove















Op 1 januari 2022 publiceert uitgeverij De Lachende Visch een nieuw e-boek van Flor Vandekerckhove. Honderd titelloze eenparagraafverhalen wordt ingeleid door Flors oud-leraar Nederlands Alfons Vandenbussche.

De e-boeken van Flor Vandekerckhove zijn gratis voor wie erom vraagt. Vooraf bestellen kan. Het boek wordt u dan per e-mail toegestuurd zodra het in het rek van De Weggeefwinkel komt te liggen. Vraag erom via liefkemores@telenet.be↗︎

Geen opmerkingen: