zaterdag 18 december 2021

Mijn eigen jaaroverzicht, deel 1 (van januari t.e.m. maart)

Mede geïnspireerd door de vloed van jaaroverzichten presenteert ook De Laatste Vuurtorenwachter iets soortgelijks. En nog wel in vier afleveringen, waarvan heden de eerste: van januari t.e.m. maart. (wordt vervolgd)                                                                    [1765-141-190]


# 1. JANUARI — De jaarovergang van 2020 naar 2021 verliep voorspoedig, mede doordat mijn lievelingsdichteres Delphine Lecompte enkele zeer gesmaakte televisieoptredens maakte in De slimste mens ter wereld. Dat had als merkwaardig neveneffect dat ‘Mijn vriendin Delphine Lecompte’ bijna 2000 keer beluisterd werd. 't Is dan ook een wreed schoon gedicht, luister maar, het staat hier↗︎.  # 2. FEBRUARI — Dat succes stimuleerde me om op de ingeslagen weg verder te gaan en ik dook de platenstudio in om een song op te nemen, een serenade↗︎ uiteraard. # 3. MAART — Omdat een doorbraak in het smartlapgenre uitbleef, verlegde ik mijn focus naar de punk, wat me in maart `21 een spetterend optreden met John Cooper Clarke↗︎ opleverde. (Vervolgt)


Op 1 januari 2022 publiceert uitgeverij De Lachende Visch een nieuw e-boek van Flor Vandekerckhove. Honderd titelloze eenparagraafverhalen wordt ingeleid door Flors oud-leraar Nederlands Alfons Vandenbussche.


Honderd titelloze eenparagraafverhalen verschijnt op 1 januari. Het e-boek is gratis voor elkeen die erom vraagt. Doe het nu en het boek valt op nieuwjaarsdag in je mailbox. ’t Is een cadeau van De Laatste Vuurtorenwachter. Doe het meteen via liefkemores@telenet.be↗︎.


Geen opmerkingen: