maandag 22 augustus 2022

Andermans zaken

 

‘Antwoord’ is een van de 200 driezinnenverhalen die ik aan ’t schrijven ben, nauwelijks drie zinnen lang: opening, midden, slot; telkens één zin. Dit is nummer 101, nog 99 te gaan. De kaap van de 100 is daarmee gerond. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat ik die 200 verhalen zou schrijven voor het jaar rond was. Het is nu wel duidelijk dat ik het niet haal. Erg is ’t ook weer niet, ik ga rustig verder in de wetenschap dat niemand op die 200 zit te wachten.

De gifs die ik in m’n YouTubefilmpjes gebruik zijn van de categorie Fair Use, ’t zijn gifs die algemeen beschikbaar zijn (Wikimedia Commons, Pinterest, Wikiart etc) en die ik uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden gebruik. In dit geval is het een gif van Bill Domonkos. Ook in driezinnenverhaal 'Antwoord' begeleid ik mezelf op de strumstick↗︎, daarin geassisteerd door de bende van GarageBand. 



99 — Antwoord — Ik wandel voorbij twee mannen die op een bank zitten te keuvelen. Weet je wat er fijn zou zijn? vraagt de ene. Het antwoord van de andere blijft achter mij hangen in de wind. (Flor Vandekerckhove)

Antwoord op YouTube

www.youtube.com/watch?v=7zmALHb-wQg

[116]

Geen opmerkingen: