dinsdag 5 februari 2019

Russen mengen zich nu ook al in ónze verkiezingen


— Twee foto’s waarop Filip De Bodt zichzelf verraadt. Links zien we hoe een gepensioneerde trotskist hem in het vissercafé ’t Veegeetje een grote tas (zie pijl) met roebels overhandigt. Rechts zien we Filip De Bodt o.m. naast Jo Clauwaert staan, wiens geheven vuist (zie pijl) alle twijfel wegneemt. Ze staan ook niet toevallig voor een rood gordijn hé. Schauvliege heeft gelijk! (Foto’s CD&V Productions) —

Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu & Landbouw, heeft een complot blootgelegd: ‘Veel mensen die betogen, beseffen niet dat ze deel uitmaken van een opgezet systeem. Ik weet wie er achter heel die beweging zit, zowel van de zondagse betogingen als de spijbelaars. Men heeft me dat ook verteld vanuit de Staatsveiligheid.
Het citaat komt uit een speech die ze gaf voor het Algemeen Boerensydicaat. Dat ook wij ervan horen komt doordat zich daar een als boerendochter verhulde spionne bevond. Die liep er op haar klompen mee naar Filip De Bodt die Schauvlieges woorden aan de fake pers doorspeelde.
Voor lezers van De Laatste Vuurtorenwachter is De Bodt geen onbekende. Hier, daar, en ginder hebben zij vernomen dat hij ook in de visserijsector alreeds onherstelbare schade heeft aangericht.
Volgens Filip De Bodt probeert de minister ‘de klimaatbeweging te criminaliseren’. Hij zegt: ‘Ja, wij zijn lid van de klimaatcoalitie, maar spelen niet de eerste viool. Als de minister of de inlichtingendienst denkt dat we staatsgevaarlijk zijn, overschat men ons schromelijk.’
Nochtans beschikt de Staatsveiligheid over verschillende foto’s waaruit blijkt dat De Bodt niet zo onschuldig is als hij eruitziet. Achter het imago van onschuldige bosbrosser schuilt een staalharde beroepsrevolutionair waarvan een mens zich terecht afvraagt waar hij het geld blijft halen.
Voor ons is het duidelijk dat de vzw Climaxi, het vehikel van Filip De Bodt, niets anders is dan de vijfde colonne van de Russen. Bovenstaande foto’s bewijzen dan ook iets wat wij al lang weten.
Neen aan het groen-rode gevaar! Vlaanderen rekent op Joke! Voor de onvoorwaardelijke heropname van Schauvliege in de regering! Men zegge het voort!

Flor Vandekerckhove



3 opmerkingen:

Bert zei

Fake Joke.

Frank Van Maroey zei

Doet me denken aan de beroepsagitatoren van VDB in de jaren zeventig. Is het echt waar dat alles terugkomt?

De laatste vuurtorenwachter zei

Frank Van Maroey, da's lang geleden zeg. Stuur me eens een e-mail (je vindt die in mijn profiel).