donderdag 18 mei 2023

De oogst valt vroeg dit jaar


We zijn nog maar halverwege mei en uitgeverij De Lachende Visch rijft de oogst van 2023 al binnen. Die oogst ligt nu in de rekken van De Weggeefwinkel. Haal die rekken leeg, lezers altegader, klinkt het over de daken van… de daken van… wel, over álle daken. U hebt niet eens besteld en de imaginaire koeriers van Dileveroa zijn al onderweg!


°°° Uitgeverij De Lachende Visch stelt u een nieuwe editie van de dichtbundel HET JAAR VAN DE KWATRIJNEN voor, aangevuld met tal van nieuwe gedichten, vandaar de ondertitel: (En wat volgt). Het e-boek telt nu 64 bladzijden en er is een nawoord toegevoegd. Het e-boek is gratis en wordt per kerende e-mail opgestuurd naar elkeen die erom vraagt. Mail naar liefkemores@telenet.be en vermeld de titel: HET JAAR VAN DE KWATRIJNEN.


°°° Uitgeverij De Lachende Visch stelt u GESPREKKEN MET POLLEKE voor, het nieuwe e-boek van Flor Vandekerckhove. 129 bladzijden, geschreven in een grensgebied, een niemandsland tussen proza en poëzie. Waarbij het de lezer toekomt te oordelen of de auteur de grens al eens oversteekt. Het e-boek is gratis en wordt per kerende e-mail opgestuurd naar elkeen die erom vraagt. Mail naar liefkemores@telenet.be en vermeld de titel: GESPREKKEN MET POLLEKE.


°°° Uitgeverij De Lachende Visch stelt u de digitale AMANDINE voor, roman uit 2012. Nieuwe editie: 33 hoofdstukken, 231 bladzijden, meer dan 63.000 woorden. AMANDINE vertelt het epos van de Oostendse visserij en hoe die geschiedenis het leven van de ik-figuur tot vandaag tekent. Het e-boek is gratis en wordt per kerende e-mail opgestuurd naar elkeen die erom vraagt. Mail naar liefkemores@telenet.be en vermeld de titel: AMANDINE.

Geen opmerkingen: